Kalusto

Invataksi tilataksi taxia handicab inva-taksi

Autojen hankinnassa yritys on kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että ne soveltuvat kaikille matkustajille, niin liikuntarajoitteisille ja erityistä avustusta tarvitseville kuin laadukasta ja hyvää tasoa vaativille yritysasiakkaille.

Inva/tilatakseissa on tavallisesti kahdeksan istumapaikkaa. Seitsemän matkustajan istuinta takatilassa,joista neljälle katse menosuuntaan ja kolme selkä menosuuntaan. Lisäksi kuljettajan vieressä on tarvittaessa vielä kaksi matkustajan istuinta. Kaikissa istuimissa on kolmepisteturvavyöt.

Kaikki autot ovat lähes identtisiä ja Carsportin huippu laadukkailla materiaaleilla ja varustuksilla. Ulkoa autot ovat valkoisia tai mustia. Sisusta on sininen tai harmaa ja korotetussa katossa on sekä spotti- ja LED-valot. Autoissa on laadukkaat kaiuttimet Radio/CD/MP3-soittimilla, ilmastointi, ABS, turvatyynyt, kromiset astinlaudat, tummennnetut ikkunat jne.

Esteetön taksi Inva-taksi Taxia Handicab

Yrityksen kaikki autot ovat myös invavarusteisia.

Päiväsaikaan invataksit palvelevat ensisijaisesti pyörätuolia käyttäviä ja avustamista tarvitsevia henkilöitä, mutta kuljetamme päivittäin myös yritysasiakkaita, pienryhmiä ja yksittäisiä matkustajia.

invataksi tilataksi Inva-taksi taxia handicab

Inva/tilataksit ovat kaikki varustettuja täysin normaalein taksivarustein. Hinnat määräytyvät valtakunnallisen taksitaksan mukaisesti kyydissä olevien henkilömäärän mukaan, eli tilataksit eivät ole sen kalliimipia kuin ns. tavalliset pikkutaksit. Suuren tilan vuoksi niissä on useasti monta kertaa mukavampaa matkustaa. Paljon tilaa vievät tavarat, kuten golfbägit, sukset ja lumilaudat sopivat vaivatta autoon, siksi ne ovat mitä parhaimpia lentokenttä- ja laivasatamakuljetuksissa.

Inva- ja Tilataksejamme voit tilata keskuksestamme joko hetitilauksena tai ennakkoon.

Yrityksellä on myös tarjota isommille ryhmille toista kymmentä 9-16 paikkaista pienoislinja-autoa.